Saturday, April 23, 2011

Random Fact

secara betulnya,
title dia macam nih, 8 random fact about yourself.
Tapi bunyi dia rasa tak berapa nak brutal. Jadi kita tukar lah jadi macam gini

"8 fact about yourself during final exam"

Since sekarang ni, kami berdua busy dengan final exam. Jadi ini adalah antara sindrom yang tak pernah dilakukan pada hari-hari lain melainkan pada final exam sahaja.

Iekabean :
  1. Sekarang saya dah pandai tak tidur after subuh. Lepas subuh je terus mandi. Pastu bersiap-siap untuk ke Library. Study sampai library announce suruh keluar.
  2. Tak tidur siang. Kalau dulu, lepas kelas je terus naik katil. Tidur tak ingat dunia. Sekarang, katil pon jarang jumpa dah. Kesian katil, rindu saya.
  3. Sekarang ni masa tidur pon dah jadi lain. Pkol 12 dah wajib tutup mata. Kalau idak, ada la mak limah dok buat gelong dekat FB. HAHAHAHHA
  4. Sekarang setiap saat berharga. Jalan pergi makan pon boleh bawa soalan past year bersama-sama. Kononnya sekarang ni saya bagaikan bercinta dengan kertas lahh. Ke hulu-hilir dengan kertas.
  5. Haaa... laptop saya (Miss Yt) dah lama tak dibelai. Dah berhabuk dah pon. Kesian dia, dah lama tak disentuh. Takpe, lepas final exam ni, kita tidur sama-sama ye Cik Yt.
  6. Sejak dua menjak study di library ni, dah lupa nak makan malam. HAHAHAH bajet diet, padahal tak larat nak turun pergi makan.
  7. Seperti yang saya cakapkan tadi, masa itu penting. Sekarang dah pandai bawa baju pergi basuh malam-malam. Kononnya, esok pagi after subuh terus sidai. (jimat masa)
  8. Yeayyy, dah last! Dan akhir sekali. Fikiran saya dah tak fikirkan benda lain melain "final exam". "Dua paper satu hari... huahhhh!" (lepas dua paper ni boleh la kembali bahagia. Sebentar)

GangsterLazy:

ok gini...makcik ieka tulis "during exam".... so aku akan tulis "after exam"... boleh kan... :D
  1. bilik dh kosong sikit... bukan kemas, tapi kosong... sbb baju yg dh berkurun bersepah dh dihantar ke dobi... hahaha
  2. aku jadi syok ada kura2...beli lg dua ekor...sayangnya..sekor mati (lahir x cukup bulan agaknya) ... and sekor hilang, lesap, ghaib bila aku bgn tido... :(
  3. after exam ...mesti laa rasa lega gilaa...apa nk jadi..jadi laaaa....
  4. x igt dah apa yg blajo...masa nk exam tu..kemain lagi menghafal...
  5. jadi lagi gelong kot dari sebelom exam...ye laa..masa nk exam kena laa kontrol sikit gelong tu..
  6. makannnnn jeee....... bgn makan....lepak2 jap...dah lapa balik..... sambil lyn muvi, mulut ngunyah tamtam....cemana nk kurus kalo gini...
  7. ni haa random facts kalo nk tau... aku update blog ni weyyy... lama dh rasa 'kadang-kadang' ni aku x jenguk...
  8. ok sebenarnya aku update ni sbb makcik ieka dh suruh...sian dia..x larat dh nk pesan kat aku...hihii..jangan marah ye makcik... :D


p/s: Gudluck utk final exam. Semoga dipermudahkan dalam dewan exam nnti. InsyaAllah. Amin.

3 comments:

|| iekabean || said...

HAHAHAHHA..pakcik memang gelong~ penat org suruh buat baru sekarang nak buat... :|

Princess LaLoLi said...

hahhahaa..bukan men lagi..sorang during exam..
sorang ag afta exam..
mmg best la kan...ahhahaa

akulazy said...

baru laa terer...during ngan after..hahaha...


alaa makcik nii... janji org dh buat..btul x ida?