Sunday, November 11, 2007

kadangkadang

peace in...

dh nama blog pon kadangkadang, mestila update pon kena kadangkadang.
alasan..alasan... cemana boleh dpt nama kadangkadang ni? kenapa bukan jarangjarang ke, sekalisekala ke, makanroti ke...? mana la aku tau. kisahnya gini...

pada satu hari, ada dua budak. diorang sembang sembang sembang sembang sembang, kluar idae nk buat blog kongsikongsi. mulamula malas. pastu jadi rajin. lepas tu kan, dua budak tu pon pikir la nak letak nama apa. macammacam la nama yang kluar. 'malasblog' la( pasal dua2 budak tu malas nk create satu blog yang baru ni), 'kamimalas' la, 'sometimes la, 'iekabara' pon ada, dan sebagainya. ada nama yang dah ada orang guna tapi kebanyakannya orang tak guna lagi sebab nama pelikpelik. last2 dua2 budak tu setuju letak nama kadangkadang sebab dedua kata nak update kadangkadang je sebab malas. tibatiba, PUFF!!! kluar la blog baru nama kadangkadang. sekian terima kasih. ^_^

terer tak aku karang satu cerita. kalau kat sekolah rendah, mesti aku dapat bintang dari cikgu. :P

peace out...

2 comments:

zatii hidzir ^_^ said...

korang mmg malas.. huhuhu

jgn mare nanti cpt tua...

mai sini kakak zatii yang pemurah kat 4 1/5 bintang.. huhuhu

|| iekabean || said...

Akak, karangan sikit punye best dapat 4 1/5 bintang jer??? mana boleh.. kasi la lebih2 sikit =)